Πέμπτη, 4 Ιουλ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Παγώνει η περίπτωση του Ρεμπότσο, εξετάζονται κι άλλοι μπακ

Παναθηναϊκός: Παγώνει η περίπτωση του Ρεμπότσο, εξετάζονται κι άλλοι μπακ

Ο Παναθηναϊκός “παγώνει” την περίπτωση του Πέδρο Ρεμπότσο και εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ από την αγορά του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο «ψυγείο» μπαίνει η περίπτωση του Πέδρο Ρεμπότσο για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να προχωρούν σε αλλαγή μεταγραφικής κατεύθυνσης και να στρέφονται πλέον σε άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ, από την αγορά του εξωτερικού.

Όταν ξεκαθαρίστηκε τη Δευτέρα (1/7) πως ο Δημήτρης Γιαννούλης -βασικός στόχος των «πράσινων» επί ένα μήνα- ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, περιμένοντας τις προτάσεις από την Στουτγκάρδη και την Ίπσουιτς, ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε τις επόμενες λύσεις που είχε προκρίνει στη λίστα του.

Το όνομα του Ρεμπότσο είχε όντως πάει ένα βήμα πιο μπροστά από άλλες περιπτώσεις, είχαν προχωρήσει κάποια πράγματα με τον ίδιο και με τον ατζέντη του έως το μεσημέρι της Τετάρτης (3/7) κι όλα έδειχναν πως θα ήταν ο παίκτης που θα έκλειναν οι «πράσινοι».

Οι συνθήκες στη μεταγραφική αγορά, ωστόσο, αλλάζουν πολύ γρήγορα απ’ τη μία στιγμή στην άλλη. Οι πληροφοριες αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες, υπήρξε σημαντική τροποποίηση των δεδομένων σε κάποιες απ’ τις άλλες περιπτώσεις που είχαν τσεκάρει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κι έτσι απ’ το πρωί της Πέμπτης (4/7) κι έτσι μπήκε «φρένο» στον Ρεμπότσο.

Κι αποφασίστηκε αντίστοιχα να επανεξεταστούν (με άλλα δεδομένα πλέον) δύο άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ, που μέχρι την Τετάρτη (3/7) έδειχναν πως δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν.

Αξίζει να επισημανθεί πως το πρωί της Πέμπτης (4/7) δημοσίευμα του Αργεντινού δημοσιογράφου Σεμπαστιάν Σρουρ ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση προς τη Ρίβερ Πλέιτ για την απόκτηση του 28χρονου μπακ, Έντσο Ντίας, η οποία απορρίφθηκε, με την επισήμανση ωστόσο, πως οι «πράσινοι» θα… επιστρέψουν με νεα προσφορά για τον Αργεντινό αμυντικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις