Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός LIVE για την ένατη αγωνιστική της Super League

29.10.2023 | 19:15
Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός LIVE για την ένατη αγωνιστική της Super League

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο για την ένατη αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να ξαναπέσει από την πρώτη θέση και θα προσπαθήσει να πάρει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρώτου γύρου, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι πράσινοι έρχονται από μεσοβδόμαδο δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεν (ήττα με 1-2), αλλά και επειδή ο Πανσερραϊκός διαθέτει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να κάνει τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Πανσερρραϊκός από το newsit.gr.

Η προαναγγελία του Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

Η προηγούμενη φορά που αναμετρήθηκαν ο Παναθηναϊκός με τον Πανσερραϊκό ήταν στις 3 Απριλίου 2011 στις Σέρρες, όπου οι γηπεδούχοι είχαν σημειώσει την τελευταία τους νίκη εκείνη τη σεζόν και η επόμενη ήρθε στη φετινή επιστροφή στη Super League.

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό έχουν να συναντηθούν από τις 4 Δεκεμβρίου 2010 στο ΟΑΚΑ με τους Πράσινους να επικρατούν με 2-0 χάρη στα γκολ των Μπουμσόνγκ και Σισέ. Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ήταν στις 26 Φεβρουαρίου 1984, με τους Πράσινους να επικρατούν με 4-0 χάρη στα γκολ των Αντωνίου, Ζάετς και Μιχάλη Βλάχου που σκόραρε δύο φορές.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 24 φορές με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει επικρατήσει στα 21 από αυτά. Ο Πανσερραϊκός έχει πάρει δύο νίκες με 1-0, ενώ υπάρχει και μια ισοπαλία 1-1 μεταξύ τους.

Η ευρύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού είναι το 7-0 της σεζόν 1968-69, το οποίο ήρθε ακριβώς ένα ματς μετά την παρθενική νίκη της ομάδας των Σερρών σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Πράσινους, το 1967-68, όπου επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Καλαπόδα.

Ο Παναθηναϊκός μετρά δέκα διαφορετικά σκορ νίκης με τον Πανσερραϊκό και πιο συχνή εμφάνιση έχουν το 3-1, το 2-0 και το 4-0 που έχουν εμφανιστεί από τέσσερις φορές.

24 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

21 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 68-11

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version