Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, στο οποίο θα είναι τελικά διαθέσιμος και ο Γιώργος Βαγιαννίδης.
Το διάστρεμμα που υπέστη στο προηγούμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ήταν τελικά ελαφρύ και έτσι ο Γιώργος Βαγιαννίδης επέστρεψε ήδη στις προπονήσεις του “τριφυλλιού” στο Κορωπί, δηλώνοντας “παρών” για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό έκαναν οι Μπακασέτας, Κώτσιρας και θεραπεία ο Σένκεφελντ.