Αθλητικά

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Πήρε εξιτήριο ο Ίβιτς

Το κουτάκι μπύρας που δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τον έστειλε στον Ευαγγελισμό, εκεί όπου και διανυκτέρευσε.

Ο Βλάνταν Ίβιτς επικαλέστηκε έντονες ζαλάδες, μετά το κουτάκι μπύρα που δέχθηκε στο κεφάλι και χρειάστηκε να μεταβεί στον Ευαγγελισμό με ασθενοφόρο.

Αφότου έμεινε κλινήρης το βράδυ της Τετάρτης (17/05), ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Πέμπτης και αναχώρησε για Θεσσαλονίκη, μαζί με τον βοηθό του, Νέναντ Κοβάσεβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα