Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Εσιέν

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και ο Εσιέν δεν μπόρεσε να μπει ούτε τώρα σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Γκανέζος μέσος δεν θα κάνει το ντεμπούτο του με την “πράσινη” φανέλα ούτε με την Ξάνθη.

Αύριο οι “πράσινοι” έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη. Ο Εσιέν θα πρσπαθήσει να συμμετέχει στην προπόνηση, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, μιας και δεν έχει ξεπεράσει τη διάταση που έχει υποστεί από την περασμένη εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει και το παιχνίδι με την Ξάνθη. Το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνει το ντεμπούτο του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πλην του Εσιέν, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε τόσο ο Νίνης όσο και ο Βέμερ.
Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για λίγο στους παίκτες του, τονίζοντας: “Δεν παίξαμε καλά, το ξέρουμε όλοι, αλλά η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών έχει σημασία. Επίσης ήταν θετικό και ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Πρέπει να συνέλθουμε και να παίξουμε καλύτερα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε