Στη διάθεση του Αταμάν οι δύο Τούρκοι παίκτες του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το αυριανό (28/3, 21:15, Live από το Newsit.gr) παιχνίδι με την Παρί για την 32η αγωνιστική της Euroleague, με τους Τσέντι Όσμαν και Ομέρ Γιούρτσεβεν να βρίσκονται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.
Ο Τσεντό Οσμάν έχασε το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω τραυματισμού, αλλά επέστρεψε στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στην Παρί, στο δεύτερο παιχνίδι της “διαβολοβδομάδας” της Euroleague.
Κανονικά προπονήθηκε και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος έχει ξεκινήσει την… αντίστροφή του για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2025. Ο Τούρκος σέντερ έχει πάρει το “πράσινο φως” για να βρεθεί ξανά στο παρκέ και μένει η απόφαση του Εργκίν Αταμάν για το πότε θα τον βάλει ξανά στη 12άδα της ομάδας του.