Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Προσφυγή ο Χουλτ

Προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Νίκλας Χουλτ. Κινήθηκε νομικά προκειμένου να διασφαλίσει χρήματα που του οφείλονται.

Το “τριφύλλι” υποστηρίζει ότι η κίνηση του ποδοσφαιριστή δεν έχει νομικό αντίκτυπο και πως όλοι οι παίκτες έχουν πληρωθεί τη δόση του Φεβρουαρίου.

Ο Χουλτ δεν είχε αποστείλει προειδοποιητικό έγγραφο στην ΠΑΕ, όπως είχε πράξει ο Μπεργκ. Αν δεν καταβληθεί εγκαίρως η οφειλόμενη δόση του Μαΐου από το “τριφύλλι” ίσως η ΠΑΕ να βρεθεί αντιμέτωπη και με άλλες προσφυγές.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα