Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Μαουρίτσιο Σάρι

Παναθηναϊκός: Πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Μαουρίτσιο Σάρι
ΑΠΕ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για προπονητή και “σπρώχνει” ένα μεγάλο ποσό, για να πείσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στο “τριφύλλι”.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως είναι ο “εκλεκτός” του Παναθηναϊκού για τη θέση του προπονητή, με τους “πράσινους” να έχουν ρίξει πλέον όλο το βάρος στη συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία με τον Ιταλό προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει καταθέσει μία πολύ μεγάλη προσφορά στον 64χρονο προπονητή, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος απ’ τη Λάτσιο απ’ τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει στον Σάρι τριετές κλειστό συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 4,5 εκατ. ευρώ (όσα χρήματα δηλαδή έπαιρνε στη Λάτσιο, αλλά και στη Νάπολι) και περιμένει την απάντησή του.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ξεκαθαρίσει στον Μαουρίτσιο Σάρι πως θα αναλάβει εν λευκώ τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του “τριφυλλιού”.

Ο Σάρι ήταν στα πρώτα ονόματα που απασχόλησαν τις τελευταίες εβδομάδες τους “πράσινους”. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος πραγματοποίησε ταξίδι το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, για να συναντηθεί μαζί του και να αναλύσει το πλάνο του.

Ο Ιταλός προπονητής έχει πλέον στα χέρια του όλα τα δεδομένα γύρω απ’ την πρόταση του Παναθηναϊκού, γνωρίζει πολύ καλά όλα όσα αφορούν το ρόστερ, το πρότζεκτ, αλλά και τους στόχους της ομάδας και μέσα στιες επόμενες 2-3 μέρες θα δώσει την τελική απάντησή του. Στο “τριφύλλι” πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως ο πολύπειρος τεχνικός θα πει το “ναι” και θα γίνει πολύ σύντομα ο επόμενος προπονηής του Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις