Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Πρώτη” για Βλαχοδήμο με γκολάρα (VIDEO)

ΦΩΤΟ youtube
ΦΩΤΟ youtube

Ο Έλληνας εξτρέμ πήγε την Τρίτη στο “Γεώργιος Καλαφάτης” και προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Παναθηναϊκού έκανε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. με τον Αντρέα Στραματσόνι να τον παρουσιάζει στους παίκτες του “τριφυλλιού”, από τους οποίους ζήτησε να τον βοηθήσουν στην προσαρμογή του.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός προέτρεψε τον Βλαχοδήμο να μην έχει άγχος και να προσπαθήσει να δείξει τις δυνατότητες του. Ο 25χρονος εξτρέμ θα αξιολογηθεί το επόμενο δεκαήμερο από τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Η κάμερα του “Panathinaikos TV” βρέθηκε στο Κορωπί και κατέγραψε πλάνα από τη συμμετοχή του νέου άσου καθώς και από το “οικογενειακό” διπλό στο οποίο πέτυχε και ένα θαυμάσιο γκολ. Δείτε το περίπου στο 2:50.

Εάν ο Ιταλός προπονητής εγκρίνει την άμεση παρουσία του Βλαχοδήμου στην ομάδα, τότε η διοίκηση του “τριφυλλιού” θα διεκδικήσει δικαστικά τη μη καταβολή της ρήτρας των 350.000 ευρώ στον Ολυμπιακό. Εάν πάλι βγει το συμπέρασμα πως ο παίκτης δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα, τότε το συμβόλαιο του Βλαχοδήμου θα ενεργοποιηθεί την 1η Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε