Δευτέρα, 2 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για Τρουιγιέ

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για Τρουιγιέ
ΦΩΤΟ Intime

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις στο Κορωπί, με τον Αλέξις Τρουιγέ να έχει την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε δώσει διήμερο ρεπό μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του ”τριφυλλιού” συγκεντρώθηκαν ξανά στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Κορωπίου, με τον Αλέξις Τρουιγιέ να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς.

Επιπλέον στη σημερινή προπόνηση απείχαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες για το Nations League, ενώ στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση και στη κυκλοφορία της μπάλας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά το διήμερο ρεπό τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήρθαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Οι απουσίες ήταν αρκετές μια και οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ βρίσκονται με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Αντίθετα την πρώτη προπόνησή του με τον Παναθηναϊκό έκανε ο νεοαποκτηθείς Αλέξις Τρουιγιέ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις