Δευτέρα, 22 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Σε 10 μέρες θα ξέρουμε για τον Νέντοβιτς» δήλωσε ο Κάτας

Παναθηναϊκός: «Σε 10 μέρες θα ξέρουμε για τον Νέντοβιτς» δήλωσε ο Κάτας
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός πήρε δύσκολα τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό και ο Οντέτ Κάτας έκανε λόγο για ελλιπή κίνητρο από τους παίκτες του, ενώ μίλησε ξεχωριστά για Χεζόνια και Νέντοβιτς.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είπε στην ΕΡΤ, ότι ο Σέρβος δεν είναι ακόμη έτοιμος και σε 10 ημέρες θα υπάρχουν νεότερα για τον τραυματισμό του, σε αντίθεση με τον Κροάτη, ο οποίος χρειάζεται απλώς να συνηθίσει περισσότερο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι δηλώσεις του Κάτας

Για το ματς με τον Ιωνικό: «Πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος για αυτά τα παιχνίδια. Οι ομάδες έχουν κίνητρο απέναντί μας. Στην Ελλάδα είμαστε φαβορί σε κάθε αγώνα, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ευρωλίγκα.

Για τον Νέντοβιτς: Δεν θέλουμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο μαζί του. Δεν είναι ακόμα στο 100%. Σε 10 μέρες από τώρα θα ξέρουμε περισσότερα. 

Για τον Χεζόνια: Είναι έτοιμος από πλευράς φόρμας. Μου αρέσει η συμπεριφορά του. Απολαμβάνει να παίζει μπάσκετ, απολαμβάνει τις προπονήσεις. Προσπαθεί για το καλύτερο και να είναι έτοιμος. Θέλει να είναι κομμάτι της ομάδας. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς μετά από μια απουσία ετών από το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Για τον τραυματισμό του Σαντ-Ρος: «Στην αρχή φάνηκε ότι είναι κάτι πιο σοβαρό, είναι καλύτερα και τώρα νιώθει καλά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις