Κυριακή, 18 Αυγ.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τα πορωτικά λόγια Ουζουνίδη πριν το παιχνίδι με ΠΑΟΚ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 3-2 στην Τούμπα στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ της Superleague.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατάφερε να πάρει το 100% από τους παίκτες του και να οδηγήσει το “τριφύλλι” σ’ ένα σπουδαίο διπλό, παρά το γεγονός ότι δεν είχε στη διάθεση του αρκετά βασικά στελέχη της ομάδας.

Διαβάστε την πορωτική ομιλία του Έλληνα τεχνικού προς τους παίκτες πριν το παιχνίδι στην Τούμπα, όπως δημοσιεύεται στη “Live Sport”.

“Ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι μαζί μας κάποια παιδιά που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Όμως, αν νομίζει κάποιος ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο Μπεργκ, ο Ζέκα, ο Μολέντο, ο Ουζουνίδης ή και εγώ δεν ξέρω ποιος άλλος, να σηκωθούμε να πάμε όλοι σπίτια μας! Εμείς που είμαστε εδώ κι εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό, ο καθένας ξεχωριστά κι όλοι μαζί σαν ομάδα, πρέπει να βγούμε έξω και να τα δώσουμε όλα.

Ξέρετε πόσο κακό μας έχει κάνει φέτος αυτή η ομάδα. Αν αυτό δεν λέει κάτι σε εσάς, λέει σ’ εμένα!”, ήταν τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε