Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Τα “σκάει” για το πρωτάθλημα ο Αλαφούζος

21.09.2015 | 20:00
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επιθυμεί διακαώς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γι' αυτό και ανακοίνωσε έξτρα πριμ 50 χιλιάδες ευρώ σε κάθε παίκτη του ¨τριφυλλιού" αν το πάρουν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους τονώσει το ηθικό και να τους ζητήσει να κάνουν νέα αρχή, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

“Η αλήθεια είναι ότι περνάμε μια δύσκολη κατάσταση. Όμως, είμαστε ομάδα και οι ομάδες πρέπει ενωμένες να διαχειρίζονται τις κρίσεις και να τις ξεπερνούν. Ετσι θα κάνουμε κι εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο, τι έγινε, έγινε. Κάναμε όλοι λάθη, μας δεν γυρίζει κάτι πίσω. Πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση. Για εμάς, για την ομάδα και για τον κόσμο που μας έχει στηρίξει”, είπε, αρχικά, ο Αλαφούζος και πρόσθεσε:

“Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε. Πρέπει να παλέψουμε για να το κατακτήσουμε και αν το καταφέρουμε κάθε παίκτης θα πάρει 50.000 ευρώ έξτρα πριμ .Προχωράμε μπροστά. Εχω εμπιστοσύνη σε εσάς και το τεχνικό τιμ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version