Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Θέλτα: Έμεινε εκτός ο Μπεργκ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με την Θέλτα τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλησε έτσι να δώσει… ανάσες στον Σουηδό επιθετικό και να τον έχει σίγουρο και έτοιμο για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την Superleague.

Στην 22αδα που επέλεξε ο Ουζουνίδης δεν βρίσκεται ο ανέτοιμος Κριστιάν Λεντέσμα, ο τραυματίας Σεμπά, αλλά και οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Νούνο Ρέις και Ολιβιέ Μπουμάλ που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού

Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μίγγος, Χατζηγιοβάννης, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Ρεάλ, μόνο εσύ τέτοια ανατροπή – «Λύγισε» την Σίτι στο Μάντσεστερ με 3-2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης
Μετά την Παρί, μια ανάσα πριν τους "16" του Champions League βρίσκεται και η Ντόρτμουντ (3-2 στην έδρα της Σπόρτινγκ) - Μικρό προβάδισμα για Γιουβέντους (2-1 την Αϊντχόφεν)
Champions League: Ρεάλ, μόνο εσύ τέτοια ανατροπή – «Λύγισε» την Σίτι στο Μάντσεστερ με 3-2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης