Κυριακή, 30 Ιουν.
30oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τηλεφωνική επικοινωνία Αμορίμ με Φώτη Ιωαννίδη αποκαλύπτει η A’ Bola

Παναθηναϊκός: Τηλεφωνική επικοινωνία Αμορίμ με Φώτη Ιωαννίδη αποκαλύπτει η A’ Bola

Σύμφωνα με την Α’ Bola, ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, τηλεφώνησε προσωπικά ο ίδιος στον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, προκειμένου να τον πείσει να δεχθεί την πρόταση της πορτογαλικής ομάδας.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πολιορκεί τον Φώτη Ιωαννίδη και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον φέρει στην Πορτογαλία. Ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ο Νο.1 στόχος των Πορτογάλων και σύμφωνα με την Α Bola, ο Ρούμπεν Αμορίφ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε στον Φώτη Ιωαννίδη το πρότζεκτ της ομάδας, αλλά και τον ρόλο που θα έχει αν αποφασίσει να μετακομίσει στη Λισαβόνα.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο  Αμορίμ τού εγγυήθηκε πολλά λεπτά συμμετοχής κι έναν σημαντικό ρόλο σε μία ομάδα που θα παλέψει για όλους τους τίτλους στην Πορτογαλία, αλλά θέλει να είναι ανταγωνιστική και στο Champions League.

Για να αποχωρήσει ο Φώτης Ιωαννίδης από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει φυσικά να ικανοποιηθεί και το τριφύλλι με την πρόταση των Πορτογάλων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις