Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το γλέντι στα μπουζούκια και το σύνθημα για… ΣΕΦ! [pics, vids]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το “τριφύλλι” γιόρτασε με τους οπαδούς του την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ και λίγες ώρες μετά οι παίκτες της ομάδας το… έκαψαν στα μπουζούκια.

Το νυχτερινό κέντρο, Frangelico, έκλεισε για το κοινό και τα πάντα ήταν έτοιμα για να υποδεχτούν τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Οι παίκτες πήγαν στο μαγαζί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και -έχοντας σε πρώτο πλάνο την κούπα- γλέντησαν για το νταμπλ που κατέκτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Γιάννης Μπουρούσης και Αντώνης Φώτσης έδωσαν τη δική τους παράσταση, αφού ήταν αυτοί που έδιναν τον… τόνο, με τον πρώτο να παίρνει αρκετές φορές το μικρόφωνο και το δεύτερο να χορεύει το “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου”.

 

Ο Τσάβι Πασκουάλ -αφού άλλαξε τη μπλούζα του με πουκάμισο και σακάκι- έδειξε.. έξω απ’ τα νερά του, ενώ οι Καλάθης, Παππάς, Μπουρούσης και Φώτσης είπαν γνωστό σύνθημα για το πρωτάθλημα του ’99 μέσα στο ΣΕΦ.

Από τους Αμερικανούς, ο Μάικ Τζέιμς δεν σταμάτησε να φοράει τα γυαλιά ηλίου του, ενώ είχε και μια “κόντρα” με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πίνοντας ουίσκι από το μπουκάλι. Φυσικά, δεν έλειψε ο “λουλουδοπόλεμος”, με τον ισχυρό άντρα της “πράσινης” ΚΑΕ να περνάει από τα τραπέζια των παικτών και του τεχνικού τιμ.

 

 

ΠΗΓΗ VIDEO: sdna.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε