Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Λέτο! “Να επιστρέψω σπίτι μου”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αργεντινός επιθετικός θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και το δείχνει στη διοίκηση των “πρασίνων”.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πράσινη”, ο Λέτο φρόντισε από την πρώτη στιγμή που τέθηκε και πάλι το ζήτημα της επιστροφής του, να δείξει πως είναι κάτι που το θέλει πάρα πολύ, κάτι που το μετέφερε και στους ανθρώπους του “τριφυλλιού” μέσω των εκπροσώπων του…

“Θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω στο σπίτι μου”, ήταν τα λόγια που έχουν μεταφερθεί στους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού και άμεσα έδειξε και με πράξεις τις προθέσεις του αυτές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Αργεντινός έστειλε φωτοτυπημένο το διαβατήριο του στους “πράσινους” για να γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως έχει η κατάσταση, ενώ μπήκε και σε λεπτομέρειες.

Μάλιστα, φέρεται πως θέλησε από μόνος του να μπουν όροι που θα καλύπτουν τον Παναθηναϊκό, όπως η διάρκεια συμβολαίου και το τι θα γίνει σε περίπτωση τραυματισμού του. Η οριστική απάντηση θα ληφθεί πιθανότατα μέχρι αύριο το πρωί για να υπάρχει χρόνο να δηλωθεί στην ΕΠΟ, με τον Στραματσόνι να γνωρίζει την αξία του παίκτη, αλλά να έχει στο… νου του τον τραυματισμό του στο γόνατο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε