Τετάρτη, 28 Αυγ.
34oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ και τα φιλικά παιχνίδια

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μπάσκετ και τα φιλικά παιχνίδια

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει μέχρι την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Για την Kranjska Gora της Σλοβενίας θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (30/8) η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR, όπου και θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθως, οι πράσινοι θα μεταβούν στη Ljubljana προκειμένου το διήμερο 6 και 7 Σεπτεμβρίου να αγωνιστούν στο τουρνουά που διοργανώνει η Cedevita Olimpija με τη συμμετοχή της FC Bayern Munich και της Anadolu Efes. Συγκεκριμένα, στις 6/9 ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Cedevita Olimpija στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του τουρνουά, ενώ στις 7/9 θα αγωνιστεί είτε στον μικρό είτε στον μεγάλο τελικό απέναντι σε μία εκ των FC Bayern Munich και Anadolu Efes.

Στις 8 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα και το διάστημα 11/9 με 13/9 θα βρεθεί στο Costa Navarino. Στις 14 Σεπτεμβρίου η αποστολή του «τριφυλλιού» θα μεταβεί στην Κύπρο προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» με τη συμμετοχή της Maccabi Playtika Tel Aviv και της FC Bayern Munich, το διήμερο 15/9 και 16/9. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15/9 οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την FC Bayern Munich και τη Δευτέρα 16/9 θα κοντραριστούν με την Maccabi Playtika Tel Aviv.

Από το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας δεσπόζει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Η Anadolu Efes, η Partizan Mozzart Bet Belgrade και η Maccabi Playtika Tel Aviv ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό τουρνουά, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.

Την ημέρα του Τουρνουά (21/9) οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Partizan Mozzart Bet Belgrade, ενώ την προηγούμενη (20/9) θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Maccabi Playtika Tel Aviv στο ΔΑΚ Γλυφάδας, κεκλεισμένων των θυρών.

Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώνονται στην Κωνσταντινούπολη όπου στις 24 Σεπτεμβρίου οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Anadolu Efes και την επομένη (25/9) θα κοντραριστούν με την Galatasaray.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του Παναθηναϊκού:

6/9: Cedevita Olimpija – Παναθηναϊκός AKTOR (Cedevita Tournament)
7/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Anadolu Efes ή Bayern Munich (Cedevita Tournament)
15/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Bayern Munich (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»)
16/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Maccabi Playtika Tel Aviv (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»)
20/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Maccabi Playtika Tel Aviv
21/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Partizan Mozzart Bet Belgrade (Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»)
24/9: Anadolu Efes – Παναθηναϊκός AKTOR
25/9: Galatasaray – Παναθηναϊκός AKTOR

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις