Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ντεμπούτο Πιτίνο με δύσκολη αποστολή

28.12.2018 | 11:15
Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ντεμπούτο Πιτίνο με δύσκολη αποστολή

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00, Novasports 2, newsit.gr) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την 15η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου της Euroleague. Ντεμπούτο Πιτίνο στον "πράσινο" πάγκο.

Πολύ δύσκολο έργο έχει ο Παναθηναϊκός στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Euroleague. Οι “πράσινοι” υποδέχονται την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της ομάδας.

Ο 66χρονος τεχνικός προφανώς και δεν έχει προλάβει να αλλάξει πολλά στις δύο μέρες που προπόνησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ωστόσο το “τριφύλλι” θέλει να εκμεταλλευτεί την αλλαγή στη ψυχολογία μετά τον ερχομό του Πιτίνο και να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη.

Οι “πράσινοι” έχουν ρεκόρ 6-8 και δίνουν “μάχη” για να μείνουν κοντά στην πρώτη οκτάδα, ενώ οι Ρώσοι με ρεκόρ 11-3 παλεύουν για τις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. ο Ιωάννης Παπαπέτρου επιστρέφει στη δράση, όχι όμως κι ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος θα μείνει εκτός. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σέρβος Ίλια Μπελόσεβιτς, ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς.

Όσον αφορά την προϊστορία, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 38 φορές στο παρελθόν, με την ΤΣΣΚΑ να μετρά 21 νίκες έναντι 17 του Παναθηναϊκού. Πάντως το «τριφύλλι» στην έδρα του έχει την υπεροχή με 10-6.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version