Τρίτη, 29 Οκτ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Τζόρτζεβιτς: Περιμένω πολλά από τον Παπαγιάννη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παπαγιάννης χαροποίησε πολλούς απόψε με την παρουσία του… Τον προπονητή του, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τον Καλάθη που τον χειροκροτούσε όρθιος!

«Ο Παπαγιάννης ωριμάζει και περιμένω πολλά από εκείνον. Σιγά-σιγά (σ.σ. το είπε στα ελληνικά)», είπε στη Nova ο Τζόρτζεβιτς για τον νεαρό παίκτη του και την παρουσία του στο ματς με τον Αρη, ενώ για το ματς τόνισε: «Δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο δεκάλεπτο».

Στη συνδρομητική τηλεόραση μίλησε και ο Τζέιμς Γκιστ που περιμένει πως και πως τα ματς της Ευρωλίγκας:

«Είναι ωραίο, αυτός ο τύπος αγώνων μας αρέσουν. Να κερδίζουμε τίτλους, να ευχαριστούμε τον κόσμο μας που σήμερα ήρθε εδώ παρά τις διακοπές να μας στηρίξει. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε τη νίκη, προχωράμε κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι μας.
Δεν περιμέναμε εύκολο ματς, ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Άξιζε τον σεβασμό μας. Έδειξε και απέναντι στον Ολυμπιακό πως είναι καλή ομάδα, και σήμερα. Αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε για να πάρουμε τη νίκη».
Για τις δέκα σερί νίκες, είπε: «Προοδεύουμε μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση και αγώνα με τον αγώνα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι όσο καλός θες να είσαι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε για να καταφέρουμε να γίνουμε όσο το δυνατό καλύτεροι και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για την πρεμιέρα του TOP 16 που θα τους βρει αντιμέτωπους με την Φενέρμπαχτσε (30/12, 21:00), τόνισε: 
«Ζω για τέτοια παιχνίδια, θέλουμε να πάμε εκεί και να είμαστε πολύ καλοί για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε στην Ευρωλίγκα, στο πιο υψηλό επίπεδο, με ομάδες που έχουν ποιοτικούς παίκτες, ποιοτικό ρόστερ, και για να είσαι ο καλύτερος, θα πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε