Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χάνεται η… λογική, έρχεται το αρνητικό ρεκόρ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Το “τριφύλλι” ήταν καλύτερο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά αν η μπάλα δεν μπει στο… πλεκτό! Τα “γκάζια” του Στραματσόνι στους παίκτες μετά τη λήξη και το αρνητικό ρεκόρ στα ντέρμπι που μπορεί να ισοφαριστεί.

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ πήγε χαμένη. Το “τριφύλλι” έδειξε βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις, έδειξε καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, αλλά “βραχυκύκλωσε” και πάλι στο δρόμο του για το γκολ και… γεύτηκε για μια ακόμη φορά τον άτυπο νόμο του ποδοσφαίρου, που λέει πως όταν δεν σκοράρεις, τότε θα το “φας”.

Οι “πράσινοι” δείχνουν έτσι πως έχουν πρόβλημα νοοτροπίας, αφού ακόμα και στα παιχνίδια που το… παλεύουν μέσα στο γήπεδο, δεν μπορούν να φτάσουν στη νίκη. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν παράγει αποτελέσματα και αγχώνεται για αυτό, κάτι που φαίνεται και από τις επιλογές του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και από τα “γκάζια” που έβαλε στους παίκτες του μετά το ντέρμπι. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν υπάρχει σύγκριση με την ΑΕΚ του Πογέτ, εκεί όπου ο Ουρουγοαυνός έχει φτιάξει μια ομάδα που θα νικάει όπως και να έχει!

Η χρονιά αυτή άρχισε καταστροφικά για τον Παναθηναϊκό, με τον αποκλεισμό-ντροπή από την Γκαμπάλα, συνεχίστηκε στο ίδιο… ρυθμό και ολοκληρώνεται με την από -νωρίς- απώλεια όλων των στόχων. Το… κερασάκι σε αυτή την πικρή τούρτα δεν αποκλείεται να μπει στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και εφόσον δεν νικήσουν στις 13 Μαρτίου στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα ισοφαρίσουν αρνητικό ρεκόρ 17 ετών.

Τότε, ήταν η τελευταία σεζόν που το “τριφύλλι” δεν είχε πανηγυρίσει τη νίκη σε κανένα από τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μετρώντας δύο ισοπαλίες (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0) και τέσσερις ήττες (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-4, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε