Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ και Σένκεφελντ η προπόνηση

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο συνεχίστηκε με δύο απουσίες στο Κορωπί.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είδε τον Μπερνάρ να απουσιάζει από την προπόνηση, μετά την επέμβαση που έκανε για τον κολικό νεφρού και τον Μπαρτ Σένκεφελντ να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός δεν θα αγωνιστεί στο Περιστέρι την προσεχή Κυριακή (12/03), αφού έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ η παρουσία του Βραζιλιάνου μέσου  είναι αμφίβολη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι στο μισό γήπεδο, σέντρες και τελειώματα. Αποφόρτιση έκανε ο Σένκεφελντ, ενώ απών ήταν ο Μπερνάρ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα