Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Χωρίς τους Κάρλος Ζέκα, Αϊτόρ και Άνταμ Τσέριν η ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Ντνίπρο

20.07.2023 | 22:35
Παναθηναϊκός: Χωρίς τους Κάρλος Ζέκα, Αϊτόρ και Άνταμ Τσέριν η ευρωπαϊκή λίστα ενόψει Ντνίπρο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει των δυο παιχνιδιών με την Ντνίπρο, με τους Κάρλος Ζέκα, Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα και Άνταμ Τσέριν να μην βρίσκονται σε αυτή.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε ομολογουμένως να πάρει μια αρκετά δύσκολη απόφαση, αφού έπρεπε να αφήσει εκτός τρεις αρκετά σημαντικούς ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», ωστόσο η απόφαση του έχει λογική.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός έκρινε πως τόσο ο Αϊτόρ, όσο και ο Ζέκα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας τους, με αποτέλεσμα να μην βρίσκονται στην τελική 23αδα.

Άλλωστε δεν πρέπει να παραληφθεί πως και οι δυο τους προέρχονται από σοβαρό τραυματισμό και μάλιστα όχι όποιο και όποιο, αλλά ρήξη χιαστού. 

Από την άλλη ο Τσέριν είναι τραυματίας από τις αρχές του Ιουλίου, με τον Σλοβένο να ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, με τον ίδιο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Τέλος, εκτός λίστας είναι και ο Κρίστιαν Γκάνεα, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να επανέλθει μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό τον περασμένο Γενάρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα μέχρι την Δευτέρα(24/07) να κάνει δύο αλλαγές σε περίπτωση που χρειαστεί, αναφορικά με τα πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Ντνίπρο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Τερματοφύλακες: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος
Αμυντικοί: Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς.
Μέσοι: Ρουμπέν, Κλεϊνχέισλερ, Τσόκαϊ, Βιλένα, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μαντσίνι.
Επιθετικοί: Σπόραρ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version