Δευτέρα, 28 Οκτ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός-Λουντ: “Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην Τούμπα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ρόμπιν Λουντ είναι ενημερωμένος για την ΄”καυτή” ατμόσφαιρα της Τούμπας και είναι πανέτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκόυ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φινλανδός μέσος μίλησε στη Nova για τον σοβαρό τραυματισμό του στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς και για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας πως το “τριφύλλι” στοχεύει μόνο στη νίκη.

“Έχω ακούσει αρκετά, ξέρω πως θα έχει μια πολύ ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και το περιμένω πως και πως. Περιμένω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω στην ομάδα και νομίζω πως αν παραμείνουμε ήρεμοι θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”, τόνισε αρχικά ο Λουντ.

Όσο για το κλίμα στην ομάδα πλέον, σχολίασε: “Έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα, μετά τις τελευταίες νίκες. Όταν κερδίζεις, είσαι χαρούμενος, απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο, έτσι όλα πάνε καλά και θα διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Για το τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ, είπε: “Έχω δει λίγο τον αντίπαλο. Έχω δει κάποια πράγματα και γνωρίζω πως είναι καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες για αυτό από την πλευρά μας πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη”.

Για το σερί των δύσκολων ματς, ανέφερε: “Έρχονται δύσκολα παιχνίδια για εμάς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Νομίζω πως όλοι οι παίκτες περιμένουν αυτά τα παιχνίδια, χαίρονται να παίζουν σε απαιτητικούς αγώνες για να δείξουν τις ικανότητές τους. Η ατμόσφαιρα και η ψυχολογία είναι ανεβασμένα μετά από τις συνεχόμενες νίκες και περιμένω ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος: “Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε, αλλά νομίζω πως είμαστε θετικοί σε αυτό. Είναι κάτι που όλοι το πιστεύουμε στην ομάδα, οι παίκτες, οι πάντες”.

Για τον τραυματισμό του: “Αυτές οι τρεις μέρες στο Αζερμπαϊτζάν δεν ήταν και τόσο καλές. Ήμουν στο νοσοκομείο με τον τραυματισμό, όμως, όταν μου έδωσαν την άδεια να επιστρέψω στην Αθήνα, άρχισα την αποκατάσταση και να σκέφτομαι πότε θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Στα πρώτα λεπτά μετά τον τραυματισμό δεν μπορούσα να αναπνεύσω καν. Ήμουν απλά ξαπλωμένος στο χορτάρι, κι αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το αν θα παίξω ξανά. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτά συμβαίνουν. Σημασία έχει να σκεφτεί κανείς πως μπορεί να επιστρέψει, πως μπορεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να είναι ακόμα καλύτερος από πριν”.

Τέλος, για το αν πήρε αυτοπεποίθηση από την εμφάνιση με την Εθνική, τόνισε: “Σίγουρα σου δίνει αυτοπεποίθηση να παίζεις καλά με την Εθνική σου ομάδα. Αυτό μου δίνει άλλη αυτοπεποίθηση επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό. Ο σκοπός μου είναι να δώσω τα πάντα, το 100% των δυνατοτήτων μου και σε κάθε αγώνα να πηγαίνω καλύτερα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε