Site icon NewsIT

Πανιώνιος: Καταθέτει έφεση για την ποινή της Ξάνθης και πηγαίνει στην UEFA!

08.03.2020 | 15:02
Πανιώνιος: Καταθέτει έφεση για την ποινή της Ξάνθης και πηγαίνει στην UEFA!

Ο Πανιώνιος θα καταθέσει έφεση για την ποινή της Ξάνθης, έχοντας έννομο συμφέρον λόγω της “μάχης” για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι “κυανέρυθροι” φαίνονται αποφασισμένοι να φτάσουν ως την UEFA το ζήτημα.

Έφεση αναμένεται να καταθέσει αύριο (9/3) ο Πανιώνιος προκειμένου να προσβάλει την ποινή αφαίρεσης βαθμών της Ξάνθης. Οι “κυανέρυθροι” που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχουν δύσκολο έργο στα πλέι άουτ, είναι διατεθειμένη να φτάσουν ακόμα και στην UEFA, προκειμένου να πετύχουν τον υποβιβασμό ή τη βαρύτερη ποινή των Ακριτών.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Superleague με 11 βαθμούς, ενόψει των πλέι άουτ, στο -7 από τους Ακρίτες, μετά την αφαίρεση βαθμών που τους επιβλήθηκε για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας και του μετοχολογίου, οπότε το έργο τους είναι πολύ δύσκολο. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι ο Πανιώνιος θα διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία και στις δικαστικές αίθουσες, εξαντλώντας κάθε πιθανότητα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version