Παρασκευή, 4 Οκτ.
23oC Αθήνα

Πανιώνιος: Ο πρώην παίκτης των «πανθήρων» Nicki Bille Nielsen, «έφαγε» 30 μέρες φυλακή για κλοπή σε super market

Πανιώνιος: Ο πρώην παίκτης των «πανθήρων» Nicki Bille Nielsen, «έφαγε» 30 μέρες φυλακή για κλοπή σε super market
Instagram

«Κόκκινη κάρτα» έβγαλε δικαστήριο στη Δανία στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή – με μικρό πέρασμα και από τον Πανιώνιο – Nicki Bille Nielsen, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα για κλοπή από super market.

O ποδοσφαιριστής από τη Δανία Nicki Bille Nielsen, – τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο – συνελήφθη γιατί «έβαλε» χέρι σε ένα μπουκάλι κρασί, σε χυμούς και σε έτοιμα γεύμα.

Σύμφωνα με το δανέζικο πρακτορείο Ekstrabladet, ο 36χρονος επιθετικός, προς το παρόν τελεί υπό προσωρινή κράτηση έως τις 31 Οκτωβρίου.

Η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε 176 κορώνες Δανίας, δηλαδή περίπου 25 δολάρια.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο αθλητής έρχεται αντιμέτωπος με τον νόμο. Στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα για κατοχή ναρκωτικών, επίθεση σε γυναίκα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και βίαια περιστατικά.

Μάλιστα, στο πολυτάραχο βιογραφικό του, «περίοπτη» θέση έχει και ο τραυματισμός του από όπλο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicki Bille (@nickibille14)

Στα 36 του χρόνια, ο Νίλσεν έχει αγωνιστεί σε 16 συλλόγους, μεταξύ των οποίων οι Βιγιαρεάλ, Ράγιο Βαγιεκάνο και Ρόζενμποργκ.

Η τελευταία ήταν η πιο επιτυχημένη περίοδος της καριέρας του, με 24 γκολ και 10 ασίστ σε 50 αγώνες με τη νορβηγική ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις