Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Πήραν τον βαθμό οι “πράσινοι”! Έχασαν Βιγιαφάνες

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός είδε την τύχη να του γυρνά την πλάτη ουκ ολίγες φορές στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο έμεινε “όρθιος” παρά τα πολλά προβλήματα, φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα του Πανιωνίου, στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Superleague.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το τελικό 1-1 αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία έχασε τον Κουλιμπαλί (λοίμωξη του αναπνευστικού) λίγο πριν το παιχνίδι, έμεινε με 10 παίκτες από το 12′, λόγω αποβολής του Ζέκα με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ έχασε στο 31′ και τον Βιγιαφάνες με τραυματισμό. Ο Αργεντινός άσος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, μιας και υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

Ο αγώνας:

Παρά την κακοδαιμονία και το γεγονός πως βρέθηκε ξαφνικά με παίκτη λιγότερο στο 12′, όταν ο Ζέκα τράβηξε το Μασούντ λίγο πριν μπει στην περιοχή κι ο Στυλιάρας απέβαλλε τον Πορτογάλο με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο 38΄ με το σουτ του Μπεργκ, ο οποίος νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Γιαννιώτη. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καθόλου απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, με το “τριφύλλι” να κρατάει πολύ εύκολα το μηδέν στην εστία του.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο μέρος, με τον Πανιώνιο να μπαίνει με φουλ επιθετικές διαθέσεις και να κλείνει τους “πράσινους” στα καρέ τους. Από μπαλιά του Μασούντ, ο Μπεν με κεφαλιά-πάσα έδωσε την ευκαιρία στον Μασούρα στο 56΄ να φέρει με κεφαλιά το ματς στα ίσια (1-1). Στο 79′ ο Πανιώνιος έχασε απίστευτη ευκαιρία για να κάνει το 2-1. Ο Σιώπης βρέθηκε προ του Βλαχοδήμου, αλλά ανατράπηκε (αντικανονικά) πριν πλασάρει από τον Μολέδο, χωρίς ο Στυλιαράς να δώσει το πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός στη συνέχεια έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός πήγε να “κλέψει” τη νίκη, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Λέτο στο 95′. Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής του αγώνα δεν είδε την κλωτσιά εκτός φάσης του Γιαννιώτη στον Μπεργκ στο ξεκίνημα των καθυστερήσεων

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (70΄ Λάμπρου), Μασούντ (90΄+5 Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (81΄ Ταπόκο)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Μέστο (75΄ Ρέις), Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Εμποκού, Βιγιαφάνιες (32΄ Μαρινάκης), Κλωναρίδης (62΄ Λέτο), Μπεργκ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε