Site icon NewsIT

Πανσερραϊκός – Άρης 0-1: «Διπλό» και πρώτη φετινή νίκη στη Super League

24.08.2024 | 22:04
Πανσερραϊκός – Άρης 0-1: «Διπλό» και πρώτη φετινή νίκη στη Super League

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο Άρης ήταν ανώτερος του Πανσερραϊκού, κατάφερε να περάσει από τις Σέρρες με 1-0 κι έτσι να πάρει το πρώτο του “τρίποντο” στη φετινή Super League.

Περισσότεροι από 1500 φίλοι του Άρη βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και είδαν τους “κίτρινους” να επικρατούν του Πανσερραϊκου με 1-0, σε ματς για τη 2η αγωνιστική της Super League

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη. Μόλις στο 2′ ο Μορόν προσπάθησε να σκοράρει, σουτάροντας λίγο πιο μπροστά από το κέντρο -αφού είδε πως Γκουγκεσασβίλι ήταν εκτός εστίας-, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Καλή στιγμή είχαν οι Θεσσαλονικείς και στο 7′ με τν Μανού Γκαρθία, για να έρθει στο 8′ η πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Πανσερραϊκού, με τον Τόμας να πιάνει το δυνατό σουτ και να αναγκάζει τον Κουέστα σε δύσκολη επέμβαση (το έβγαλε κόρνερ).

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν πάντως να έχουν το… πάνω χέρι. Στο 31′ ο Γκουγκεσασβίλι έδιωξε με τις γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μόντσου, για να έρθει δυο λεπτά αργότερο ο Σιφουέντες, για να πιάσει -αμαρκάριστος- ισχυρό χαμηλό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και να κάνει το 0-1 του Άρη.

Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, ο Μορόν έπιασε το δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, ο Γκουγκεσασβίλι είπε “όχι” και σε δεύτερο χρόνο ο Γεωργιανός κέρδισε και τον Μανού Γκαρθία, που προσπάθησε να τον “σκοτώσει” με το δυνατό κοντινό του σουτ.

Ο Πανσερραϊκός είχε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς όμως διαχειρίστηκαν σωστά την πίεση που δέχθηκαν και πήραν τη νίκη, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για το 0-2 στο 90+4′. Ο Νταρίντα είδε ωραία τον Ντιαντί, αλλά ο δεύτερος έκανε κακό τελείωμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version