Site icon NewsIT

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2: Παρέμειναν χωρίς νίκη και κρατήθηκαν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα

15.09.2024 | 18:28
Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2: Παρέμειναν χωρίς νίκη και κρατήθηκαν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα

SUPER LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΡΑΜΒΑΛΑΣΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Λεβαδειακός κατάφερε να «επιστρέψει», φεύγοντας από τις Σέρρες με το βαθμό της ισοπαλίας. Με δέκα παίκτες έμειναν στο φινάλε του αγώνα οι Βοιωτοί, που έχασαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός δεν μπόρεσαν ούτε στην 4η αγωνιστική της Super League να πάρουν το πρώτο τους “τρίποντο” Έμειναν στο 2-2 στις Σέρρες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα (ουραγοί στο βαθμολογικό πίνακα) και τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στους δυο.

Ο αγώνας είχε πολύ καλό ρυθμό από τα πρώτα του λεπτά. Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός έχασαν από μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπεντανκόρ να κάνει κακό τελείωμα σε τετ-α-τετ στο 6’ για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα καλό διαγώνιο σουτ με τον Όζμπολτ.

Ο Πανσερραϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε τον Λεβαδειακό και στο 27’ έφτασε στο 1-0. Μετά από άψογη βαθιά μπαλιά του Τομάς, ο Σαλαζάρ συνέκλινε από τα αριστερά και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκαραβέλη (ίσως η μπάλα να βρήκε ελάχιστα και στον Τσάπρα).

Στο 31’ ο Λεβαδειακός έκανε γρήγορη αλλαγή, βάζοντας τον Ζίνι (ντεμπούτο με τους Βιωτούς) στη θέση του Γιοκέ, πιθανότατα για λόγους τακτικής. Ο Πανσερραϊκός συνέχισε να έχει το… πάνω χέρι και πριν βγει το πρώτο ημίχρονο (44’) έφτασε στο 2-0 με το αυτογκόλ του Τσοκάι.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, στην επανάληψη και να μειώσει στο σκορ. Η συρτή εκτέλεση φάουλ του Βήχα στο 47’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Γκουγκεσασβίλι. Το 2-1 ήρθε τελικά στο 55’ με την προβολή του Μπάλτσι, μετά από γύρισμα του Πεντρόσο από τα δεξιά. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων στη φετινή Super League!

Ο Πανσερραϊκός έγινε πιο ανταγωνιστικός, σε μια προσπάθεια να κόψει τη… φόρα του Λεβαδειακού, αλλά οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που έφτασαν στο 2-2. Μετά από μεγάλο λάθος του Λιάσσου στο 75’, ο Γιαννιώτας -που μόλις είχε μπει στο ματς- έκλεψε και ο Κωστή πέρασε την μπάλα στον Μπάλτσι, ο οποίος έκανε την πάσα μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με τον Ρόμο να πλασάρει εύστοχα και να ισοφαρίζει.

Τέσσερα λεπτά μετά, οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν. Ο Μορέιρα των φιλοξενούμενων σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, βλέποντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του Πουλικίδη και αφήνοντας τον Λεβαδειακό με δέκα παίκτες.

Παίζοντας με παίκτη περισσότερο στην «τελική ευθεία» του αγώνα, ο Πανσερραϊκός πίεσε για το νικητήριο γκολ, με τον Λεβαδειακό να ψάχνει μια καλή αντεπίθεση. Στο 90+3’ έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Μετά από γρήγορη αντεπίθεση και με όλη την άμυνα του Πανσερραϊκού να απουσιάζει, ο Γιαννιώτας βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκουγκεσασβίλι, αλλά πλάσαρε άστοχα. Στην τελευταία φάση του αγώνα (90+8′) ο Μπέργκστρομ έπιασε κεφαλιά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version