Site icon NewsIT

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Προς αντιστροφή έδρας το ματς της Super League, πιθανή και η αλλαγή ημερομηνίας

16.11.2023 | 15:00
Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Προς αντιστροφή έδρας το ματς της Super League, πιθανή και η αλλαγή ημερομηνίας

SUPERLEAGUE / 2023-2024 / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, δεν αποκλείεται να φέρουν αλλαγές στην αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “bwinΣΠΟΡ FM 94,6”, οι εργασίες στην έδρα του Πανσερραϊκού, πολύ δύσκολα θα έχουν ολοκληρωθεί για το ματς της ομάδας με τον ΠΑΟΚ.

Η διαδικασία της αποξύλωσης του στεγάστρου αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα μιας εβδομάδας, γεγονός το οποίο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αντιστροφή έδρας όπως συνέβη και στην αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Άρη, αφού μπορεί να μην έχει εξασφαλιστεί έγκαιρα η άδεια καταλληλότητας του γηπέδου

Σε περίπτωση όμως που γίνει κάτι τέτοιο και η έδρα αντιστραφεί, τότε, δεν αποκλείεται να γίνει και αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του ματς, εξαιτίας του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό (26/11), για πρόληψη και αποφυγή επεισοδίων

Φυσικά, αν αυτό συμβεί, θα οφείλεται στην. Πιθανότερη ημερομηνία για να γίνει λοιπόν το ματς του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είναι η αμέσως προηγούμενη ημέρα, δηλαδή στις 25 Νοεμβρίου!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version