Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Δείτε το ακυρωθέν γκολ της Ένωσης που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

02.04.2023 | 20:30
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Δείτε το ακυρωθέν γκολ της Ένωσης που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ο ελίτ Λευκορώσος διαιτητής, Κουλμπάκοφ, ακύρωσε το γκολ που σημείωσε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Μόλις στο 7′ του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ο Πινέδα βγήκε στην κόντρα και έσπασε στον Άμραμπατ, ο οποίος σκόραρε ολομόναχος.

Ο διαιτητής Κουλμπάκοφ ακύρωσε το τέρμα, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της «Ένωσης», κάτι που φάνηκε και από τις αναρτήσεις που ακολούθησαν από πλευράς κιτρινόμαυρων.

Ουδείς ακόμη γνωρίζει τι ακριβώς έχει δώσει ο ρέφερι του ματς. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει οφσάιντ, αφού η μπάλα γύρισε από παίκτη του ΠΑΟΚ στον Πινέδα (μάλλον έγινε για κάποιο φάουλ στο χώρο του κέντρου, στην αρχή της φάσης, χωρίς να είναι κάτι ξεκάθαρο).

Δείτε ΕΔΩ την επίμαχη φάση

Στην πρώτη ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ γράφει: «Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα».

Στη δεύτερη, αναφέρει: «Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Είναι κωμικοτραγικό απλά…».

Tags: ,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version