Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Έξαλλος ο Κοντονής! Έρχεται νέα ποινή σε Τούμπα;

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Η ρίψη φωτοβολίδας στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, λίγες ημέρες αφού έληξε η τιμωρία που είχε επιβληθεί στη “Θύρα 4” του γηπέδου, έχει κάνει έξαλλο τον υφυπουργό αθλητισμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport”, ο κ. Κοντονής είναι έντονα ενοχλημένος τόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό, όσο και για το ότι δεν είχε ενημερωθεί για την τροποποίηση του σχετικού άρθρου στο πειθαρχικό δίκαιο, που μέχρι πέρσι προέβλεπε άμεση διακοπή του αγώνα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και έδωσε εντολή να εντοπιστεί άμεσα ο οπαδός που πέταξε τη φωτοβολίδα και να του απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στα γήπεδα, παίρνοντας τις ανάλογες διαβεβαιώσεις.

Ο Κ. Κοντονής ήταν έξαλλος και για το λόγο το ότι επέτρεψε κατά μερικές ημέρες νωρίτερα το άνοιγμα της “Θύρας 4”, που είχε κλείσει με δική του εντολή μετά τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μετά και τη φωτοβολίδα που έπεσε στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επιβολής νέας ποινής του υφυπουργού, που θα περιμένει την έκθεση της αστυνομίας, την εισήγηση της ΔΕΑΒ και τα αποτελέσματα της έρευνας του ΠΑΟΚ για τον δράση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε