Τρίτη, 3 Σεπτ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Καταλήγει σε ενδεκάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Καταλήγει σε ενδεκάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Τούμπας
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει σχεδόν καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο “μεγάλο” ματς της Τούμπας.

Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει συγκεκριμένα διλήμματα.

Ο Λουτσέκσου είδε τους τραυματίες του να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ δεν υπήρξε κανένα απρόοπτο, με τους ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις σε εθνικές ομάδες.

Ο Ίνγκασον έδωσε… μάχη με το χρόνο και κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Λουτσέσκου θα τον εμπιστευτεί και θα τον ξεκινήσει βασικό, κόντρα στην ΑΕΚ.

Την εστία των Θεσσαλονικέων θα υπερασπιστεί ο Κοτάρσκι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – αναμένεται να έχει τους Σάστρε, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Ράφα Σοάρες.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν ο Σβαμπ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, με την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής να αποτελείται από τους Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια.

Στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως ο Ολιβέιρα θα πάρει φανέλα βασικού, αφήνοντας στον πάγκο τον Τόμας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις