Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Το σκάνδαλο του αιώνα» σχολιάζουν στην Ένωση για το γκολ που ακυρώθηκε

02.04.2023 | 19:51
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Το σκάνδαλο του αιώνα» σχολιάζουν στην Ένωση για το γκολ που ακυρώθηκε

Η ΑΕΚ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ στο 7′ του ντέρμπι της Τούμπας, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, με την Ένωση να εκφράσει τα παράπονά της.

“Χαμός” στα πρώτα λεπτά (7′) του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ! Σε φάση που έγινε κοντά στο πλάγιο και στο χώρο του κέντρου, ο Γκατσίνοβιτς κέρδισε την μπάλα, ο Σιμάνσκι δεν έκανε σωστή πάσα, αλλά ο Ζβαμπ την γύρισε προς το τέρμα των γηπεδούχων.

Ο Πινέδα μπήκε στη φάση, βγήκε τετ α τετ και έδωσε πάσα στον Άμραμπατ που σκόραρε, αλλά ο Κουλμπάκοφ γύρισε τη φάση πίσω και ακύρωσε το γκολ.

«7’ Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα!!!», το σχόλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media.

Την ίδια στιγμή, ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης πόσταρε: «Ο Κουλμπάκοφ έδωσε τέλος σε κάθε έννοια ποδοσφαίρου, σε κάθε κουβέντα για μπάλα, πρόκειται για το σφαγείο του αιώνα. Είναι ντροπή να βλέπουμε αυτό το ματς μετα τη φαρσοκωμωδια στο γκολ του Άμραμπατ», τόνισε.

 

Tags: ,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version