Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Συγκίνησε ο μικρός Γιαννής πριν την σέντρα του αγώνα

09.11.2023 | 19:55
ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Συγκίνησε ο μικρός Γιαννής πριν την σέντρα του αγώνα

Πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚΑμπερντίν για την 4η αγωνιστική του Conference League, ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ Γιάννης Παπαστεφανάκης μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV αποκαλύπτοντας τον αγαπημένο του παίκτη, αλλά και μέχρι που πιστεύει θα φτάσει η ομάδα του.

Ο μικρός Γιάννης ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης αγάπης από τους φίλαθλους όλων των ομάδων, έδωσε το παρών στην Τούμπα προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν.

Μάλιστα ο ίδιος μίλησε στην COSMOTE TV για το παιχνίδι και πως βλέπει τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας παράλληλα την πεποίθηση του ότι οι «ασπρόμαυροι» θα φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Conference League.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στον συνονόματο του Γιάννη Κωνσταντέλια, για τον οποίο ανέφερε πως είναι ο αγαπημένος του παίκτης.

Αναλυτικά τα λόγια του μικρού Γιάννη

Για το πώς βλέπει το παιχνίδι με την Αμπερντίν:

«Την ομάδα την περιμένω με ένα θετικό σκορ, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Επειδή είδα στο ασανσέρ ένα δύο και ένα μηδέν, πιστεύω ότι θα πάει 2-0».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ έως τώρα:

«Την ομάδα φέτος τη βλέπω με καλές προοπτικές. Δεν μπορώ να προβλέψω που θα τερματίζει στο πρωτάθλημα. Αφού τα έχουμε πάει τόσο καλά στην Ευρώπη, πιστεύω αν το θέλει ο Θεός στην Ευρώπη θα φτάσουμε μέχρι τους 4».

Για τον αγαπημένο του παίκτη:

«Γιάννης Κωνσταντέλιας».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version