Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ανέβασαν ρυθμούς Ντεσπόντοφ, Ζίβκοβιτς και Τσάλοφ

Τα τελευταία νέα στον ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα για τα playoffs στο Europa League

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα (13.02.2025, 22:00, nerwsit.gr), για τα playoffs του Europa League, με στόχο ένα εισιτήριο για τη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου -που επιστρέφει στον πάγκο του ΠΑΟΚ- είδε τους Φεντόρ Τσάλοφ , Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κίριλ Ντεσπόντοφ να ακολουθούν μέρος της προπόνησης, δείχνοντας πως βρίσκονται πολύ κοντά στην επιστροφή τους στη δράση.

Να αναφέρουμε ότι ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός έχει αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και αύριο Τετάρτη στις 17:00 για τελευταία φορά πριν υποδεχθεί τους Ρουμάνους στη Τούμπα για την πρώτη μεταξύ τους “μονομαχία”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα