Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τον Ουμάρ Σολέ στο φινάλε των μετεγγραφών

11.09.2024 | 12:50
ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τον Ουμάρ Σολέ στο φινάλε των μετεγγραφών

epa10184843 Oumar Solet of Red Bull Salzburg (R) and Raheem Sterling of Chelsea FC (L) in action during the UEFA Champions League group E match between Chelsea and Red Bull Salzburg in London, Britain, 14 September 2022. EPA/KIERAN GALVIN

Τελευταία ημέρα των μετεγγραφών σήμερα (11.09.2024) και στον ΠΑΟΚ προσπαθούν για την περίπτωση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, Ουμάρ Σολέ.

Με τα χρονικά περιθώρια να τελειώνουν, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει στόπερ -κι έτσι να καλύψει το κενό που άφησε η μετεγγραφή του Κουλιεράκη- και “κυνηγάει” την περίπτωση του Ουμάρ Σολέ της Σάλτσμπουργκ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν όλα τα δεδομένα που ισχύουν για την περίπτωση του 24χρονου Γάλλου αμυντικού (ιατρικά θέματα) και θεωρούν ότι αξίζει να τον φέρουν στην Τούμπα, ποντάροντας στο γεγονός ότι ο παίκτης προσπαθεί να επαναφέρει την καριέρα του σε ανοδική πορεία.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα από την Αυστρία, στην Σάλτσμπουργκ δεν υπολογίζουν στον Σολέ, την ίδια ώρα που από τον “δικέφαλο του Βορρά” πιέζουν ώστε ο ποδοσφαιριστής να έρθει ως ελεύθερος.

Να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν προσπαθήσει και πριν από μερικές εβδομάδες να πείσουν τον παίκτη να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όταν ήταν ακόμη ανοικτή η προθεσμία για την ευρωπαϊκή λίστα και είχαν εισπράξει αρνητική απάντηση.

Τώρα όμως, συζητάει την φυγή του από την ομάδα, υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται η απάντησή του. Με τη φανέλα των Αυστριακών μετράει συνολικά 104 συμμετοχές έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ. Την περασμένη σεζόν έκανε 28 παιχνίδια, με2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν έχει αγωνιστεί.

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version