Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Αποδοκιμασίες στην Τούμπα μετά τη νέα “γκέλα”

22.11.2015 | 20:46
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Όπως είχε συμβεί μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανθρακικό (3-3) την προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό, ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε τη δυσαρέσκεια του για την εικόνα που παρουσιάζουν οι Θεσσαλονικείς.

Περίπου70-80 οπαδοί βρέθηκαν λίγα μέτρα έξω από το γήπεδο της Τούμπας και αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές που κατευθυνόντουσαν στα αυτοκίνητα τους.

Από το.. θυμό των οπαδών δεν ξέφυγαν και παίκτες που δεν αγωνίστηκαν, όπως ο Γιώργος Τζαβέλλας που ήταν τιμωρημένος. “Ασε τις φωτογραφίες, δεν είναι πράγματα αυτά”, ακούστηκε χαρακτηριστικά γι τον Έλληνα αριστερό μπακ, που υπέγραφε αυτόγραφα. Ακόμα, τα… άκουσε και ο Ρόμπερτ Μακ, που πήρε μέρος σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Ο κόσμος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με φωνές, αλλά για καλό και για κακό, συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές στα αυτοκίνητα τους κάποιοι άντρες της ασφαλείας του γηπέδου. Ο Στέφανος Αθανασιάδης, την ώρα που έφευγε από το γήπεδο, άκουσε το χειροκρότημα του κόσμου, ενώ κάποιοι από τους οπαδούς τον πλησίασαν και του είπαν: “Βγες και μίλα, πες μας τι φταίει”. Ο

Αυτός που αποχώρησε από την Τούμπα τελευταίος ήταν ο Ιγκόρ Τούντορ, που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version