Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: “Απόλυτη στήριξη στον Σαββίδη και τις ενέργειές του”

03.03.2016 | 15:10
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Aπόλυτη στήριξη στον Ιβάν Σαββίδη και στις αποφάσεις του για τις μελλοντικές ενέργειες του ΠΑΟΚ θα παράσχει η επίτροπή του "Δικέφαλου" που συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης.  

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην έκτακτη σύσκεψη των στελεχών του συλλόγου, έπειτα απ’ όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε ενέργειες σχετικά με το θέμα.

Στη σύσκεψη συμμετείχε επίσης και η επιτροπή για τα 90χρόνια, ενώ ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε πως όλοι θα στηρίξουν κάθε ενέργεια του κ. Σαββίδη:

«Νομίζω ακούσατε τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη χθες το βράδυ. Αποφασίσαμε σαν Επιτροπή όλοι ότι τον στηρίζουμε απόλυτα σε ότι αποφασίσει να κάνει και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι από πίσω του και θα τον στηρίζει.

Δεν υπήρχε λόγος να υπάρξει επικοινωνία. Τα πράγματα είναι πλήρως συντονισμένα, το ξέραμε όλοι τα πάντα. Νομίζω τώρα υπάρχει και μία συνάντηση του ΔΣ, θα δούμε τι θα προκύψει και από εκεί. Αυτή τη στιγμή υπάρχει από όλους απόλυτη στήριξη στην απόφαση του κ.Σαββίδη».

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version