Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Δεν παίζουν  μπάλα οι προϋπολογισμοί 

28.02.2010 | 13:04
ΠΑΟΚ: Δεν παίζουν  μπάλα οι προϋπολογισμοί 

Ολόκληρη την εβδομάδα ακούγαμε και διαβάζαμε αναλύσεις γιατο πόσο ζαλίζει το ενδεχόμενο της κορυφής και πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση μιας τέτοιας κατάστασης από εκείνους που δεν τους έχει ξανατύχει.

Οι αναλυτές κρατούσαν ως επιμύθιο της ανάλυσης τα σοβαρά εμπόδια που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη. Ο προπονητής και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έστειλαν νωρίς την Ξάνθη στο καναβάτσο και τις αναλύσεις στον κάλαθο των αχρήστων. 


Οσοι δεν περιορίζουν  την ενασχόληση τους με το εγχώριο ποδόσφαιρο στην ομάδα που υποστηρίζουν, θα σημειώνουν με ικανοποίηση την – έστω – πρόσκαιρη αναρρίχηση του ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Ετσι το… άγχος που προκαλεί η κατάκτηση της κορυφής θα το έχουν για λίγες ώρες τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. 
Στα Πηγάδια ο  ΠΑΟΚ έδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα  που λειτουργεί με σχέδιο. Βασίζεται  δηλαδή στην εξαιρετική αμυντική οργάνωση του παιχνιδιού του και σε φάσεις που είναι δουλεμένες στην προπόνηση  ώστε να φτάσει στο γκολ. Πιο αναλυτικά: Ο ΠΑΟΚ είναι ισότιμα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος ενώ ο προϋπολογισμός του δεν φτάνει καν στο ένα τρίτο των αντίστοιχων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Ο προπονητής του έχοντας επίγνωση της κατάστασης αφήνει λιγότερα πράγματα στο ταλέντο των παικτών του και φροντίζει να έχει απαντήσεις για κάθε πρόβλημα που μπορεί να τύχει μέσα στο παιχνίδι. Με δουλειά ακόμα και στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ καλύπτει μέχρι τώρα τις συγκριτικές αδυναμίες του. Ευτυχώς δηλαδή γιατί διαφορετικά θα παίρναμε τα συμβόλαια των παικτών κάθε ομάδας και αθροίζοντας τα ποσά θα βγάζαμε τον πρωταθλητή.
 
Τιμή και δόξα λοιπόν, στους Ζαγοράκη – Βρύζα – Σάντος που με τις γνώσεις, την εμπειρία και την επιμονή τους στέλνουν οξυγόνο σε ένα πρωτάθλημα που κινδύνευε από την ασφυξία των μόνιμων και αποκλειστικών διεκδικητών του. Που δείχνουν ότι οι προϋπολογισμοί δεν παίζουν μπάλα.  
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version