Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: «Είναι πολλά τα λεφτά για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι πάνω στο τραπέζι» είπε ο ατζέντης του

17.07.2024 | 12:23
ΠΑΟΚ: «Είναι πολλά τα λεφτά για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι πάνω στο τραπέζι» είπε ο ατζέντης του

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι παραμένει στο προσκήνιο αρκετών ομάδων του εξωτερικού και ένας από τους εκπροσώπους του, σχολίασε το ενδεχόμενο μετεγγραφής του από τον ΠΑΟΚ στην Ιταλία.

Μιλώντας σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Βιντσέντζο Καβαλιέρε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον ομάδων της Serie A για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, αλλά τόνισε ότι θα χρειαστεί ένα μεγάλο ποσό για να καλυφθούν οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μπροστά του και τα προκριματικά του Champions League.

Οι δηλώσεις για τον Κοτάρσκι

«Πάντα υπάρχει μία πιθανότητα, όσο η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή. Το «πρόβλημα» με τον Κοτάρσκι είναι ότι κοστολογείται αρκετά ψηλά και, επιπλέον, ο ΠΑΟΚ παίζει στα προκριματικά του Champions League, είναι πολλά τα λεφτά πάνω στο τραπέζι. Το να δώσει έναν παίκτη-κλειδί, όπως αυτός, δεν είναι εύκολο».  

Για το στυλ παιχνιδιού του Κοτάρσκι: «Είναι ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, είναι πολύ καλός, παίζει πολύ με τα πόδια, είναι ένας μοντέρνος γκολκίπερ και είναι ψυχρός ως χαρακτήρας. Όταν πήγε στον ΠΑΟΚ όλοι είχαν ενθουσιαστεί. Είναι σαν ένα κομμάτι πάγου, πολύ ψυχρός. Έκανε πολύ λίγα λάθη και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα και λόγω σημαντικών επεμβάσεων που έκανε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version