Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Έκλεισε και έρχεται Θεσσαλονίκη ο Ντεσπόντοφ

02.09.2023 | 23:40
ΠΑΟΚ: Έκλεισε και έρχεται Θεσσαλονίκη ο Ντεσπόντοφ

epa10471801 Kiril Despodov of Ludogorets in action during the UEFA Europa Conference League play-off 1st leg match between PFC Ludogorets and RSC Anderlecht in Razgrad, Bulgaria, 16 February 2023. EPA/Vassil Donev

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τους «ασπρόμαυρους» να τα έχουν βρει σε όλα τόσο με τον ίδιο, όσο και με την Λουντογκόρετς, σε μια μεταγραφή που θα κοστίσει συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη του ΠΑΟΚ θερινό μεταγραφικό παζάρι του 2023, με τον 26χρονο εξτρεμ να αναμένεται το προσεχές διάστημα στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ανακοινωθεί από τον σύλλογο.

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε την θετική απάντηση του Λουντογκόρετς για τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή, με τους «ασπρόμαυρους» μάλιστα να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 3 εκατομμυρίων για να τον κάνουν δικό τους.

Από την πλευρά του ο Ντεσπόντοφ θα αμείβεται με 1,3 εκατ. το χρόνο, σε μια μεταγραφή που προσθέτει ποιότητα και προσωπικότητα στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 26χρονο εξτρέμ είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» εν τέλη έκαναν πίσω για την περίπτωση του.

Kiril Despodov - PFC Ludogorets - 2020/21

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version