Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής ο Ροντρίγκες! «Τσουλάει» για Γαλατάσαραϊ

Αμεσα... τρέχει το θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες και της μετέγγραφής του στη Γαλατάσαραϊ. Ο 26χρονος εξτρέμ ενημέρωσε τον Βλάνταν Ίβιτς ότι επιθυμεί να μην τον έχει στην αποστολή του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, για την Τρίτη.

Εξήγησε ότι το μυαλό του δεν είναι συγκεντρωμένο στον αγώνα που πρόκειται να παίξει ο «Δικέφαλος» για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος αποδέχθηκε το αίτημά του. Ο Ροντρίγκες επίσης ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να τον ενημερώσουν για τη στάση που κρατούν στη διαπραγμάτευση με την τουρκική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ τον ενημέρωσε ότι έχει την πρόθεση να τον παραχωρήσει, αν βρει παίκτη να τον αντικαταστήσει και ικανοποιηθεί σε οικονομικό επίπδο που μεταφράζεται στο εξής: Να πληρώσουν οι Τούρκοι τη ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία είναι 5 εκατομμύρια ευρώ.

Το θέμα το χειρίζεται ο Λούμπος Μίχελ.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα