Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Γαλατασαράι: “Ταβάνι τα 4 εκατομμύρια ευρώ για Ροντρίγκες”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Οζγκιούρ Σαντσάρ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis” κι ανέλυσε τη μετεγγραφική υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος τόνισε πως η Γαλατασαράι επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ροντρίγκες, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να δώσει στον ΠΑΟΚ πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ: “Είναι δεδομένο πως η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Τον θέλει τρελά, έκανε μια μεγάλη προσφορά, επικοινώνησε και με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να αποφασίσει για το μέλλον του παίκτη. Μίλησα χθες με τον Μίχελ, μου είπε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποφασίσει ακόμη, ωστόσο, η Γαλατάσαραϊ είναι αποφασισμένη να αποκτήσει για τον παίκτη”.

-την προσφορά της Γαλατάσαραϊ: “Η Γαλατάσαραϊ ανέβασε την προσφορά της στα τέσσερα εκατομμύρια, όμως, ο ΠΑΟΚ ζητάει πέντε. Δεν νομίζω ότι μπορεί να ανεβεί κι άλλο η Γαλατάσαραϊ. Αυτό είναι το όριο”.

-το τι λέει ο Ροντρίγκες: “Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, ο Ροντρίγκες θέλει να παίξει στη Γαλατάσαραϊ. Τη θεωρεί μεγάλη ομάδα και θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται και να προσφέρει και κάποια χρήματα στον ΠΑΟΚ”.

-τις τρομοκρατικές επιθέσεις και αν αυτές επηρεάζουν την πρόθεση ξένων παικτών να μετακομίσουν στην Τουρκία: “Δεν υπάρχει κανένα θέμα, η ζωή είναι άνετη εδώ, κάνουν μια τέλεια ζωή, τους παρέχονται τα πάντα. Μόνο οι οικογένειές τους φοβούνται. Πιστεύω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να ζήσει στην Τουρκία”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε