Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την Ολλανδία, προς δανεισμό Λύρατζης και Αντρέ Ρικάρντο

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για την Ολλανδία, προς δανεισμό Λύρατζης και Αντρέ Ρικάρντο
Eurokinissi

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου (29.06.2024) την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, όπου από τη 1 ως και τις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους και μετά το ρεπό που θα ακολουθήσει (30.06.2024), θα αναχωρήσουν για το Χορστ της Ολλανδία.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ ο Γιόνι Ότο έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ολλανδία αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Γκούμα.

Στα ονόματα δεν περιλαμβάνεται αυτό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έχει επιπλέον ημέρες άδειας καθώς ήταν στο Euro 2024 με την εθνική Σερβίας, αλλά και αυτά των Λευτέρη Λύρατζη (ΦΩΤΟ), Αντρέ Ρικάρντο. Οι δύο τελευταίοι δεν υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου και θα γίνει προσπάθεια να δοθούν δανεικοί.

Μάλιστα, ο Έλληνας 24χρονος μπακ είναι κοντά στην Μποαβίστα, την οποία ανέλαβε Κριστιάνο Μπάτσι, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις