Σάββατο, 20 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Η άψογη εξέδρα και η “παραφωνία” κάποιων παικτών

ΠΑΟΚ: Η άψογη εξέδρα και η “παραφωνία” κάποιων παικτών

Το ντέρμπι του “δικέφαλου του Βορρά” με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με τους “ερυθρόλευκους” να φεύγουν με το “διπλό” απ’ την Τούμπα και με μεγάλο νικητή τον κόσμο της ομάδας. Την ίδια ώρα, κάποιοι παίκτες της δεν στάθηκαν στο… ύψος της αναμέτρησης

Η πρώτη πιο ακριβή ομάδα του πρωταθλήματος τέθηκε αντιμέτωπη με τη δεύτερη πιο ακριβή και φάνηκε -τουλάχιστον σε αυτή την αναμέτρηση- η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα τους και το γιατί η μία αγωνίζεται στο Champions League και η άλλη στο Europa, με τον κόσμο των Θεσσαλονικέων όμως -αυτή τη φορά- να είναι ο θετικός πρωταγωνιστής

Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως βρίσκεται αρκετά “βήματα” πίσω από τον Ολυμπιακό, απέχει πλέον 8 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή της Superleague, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” έφυγαν απ’ την Τούμπα χωρίς να ανοίξει… ρουθούνι στις εξέδρες.

Οι φίλοι της ομάδας χειροκρότησαν τους φιλοξενούμενους πριν την έναρξη του αγώνα, κατά την κατάθεση στεφάνου για τα θύματα των Τεμπών και γενικά η εικόνα τους ήταν πολύ καλή. Ακόμα και το κόρνερ από τη… γνωστή γωνία της Τούμπας, από το οποίο προήλθε το γκολ του Μιλιβόγεβιτς, χτυπήθηκε χωρίς καθυστέρηση και παρατράγουδα! Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί υπομονή φέτος και ο κόσμος -αν εκδιωχθούν οι κάφροι- δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να στηρίξει την ομάδα.

Όμως, το αρνητικότερο όλων στην Τούμπα ήταν η συμπεριφορά κάποιων παικτών του “δικέφαλου του Βορρά”. Φυσικά, το… δυνατό παιχνίδι δεν είναι κατακριτέο, είχαμε περιπτώσεις που ξεπέρασαν τα αθλητικά όρια (ο Τζαβέλλα με τον Φορτούνη στο 5’, χτυπήματα εκτός φάσης του Βίτορ, όπως και αυτό του Τζαβέλλα στον Κίτσιου).

Βέβαια, καλύτερα είναι να τα πάρουμε ως… μεμονωμένα περιστατικά ενός παθιασμένου ντέρμπι, να μην ασχοληθούμε περισσότερο με αυτά και να κοιτάξουμε την προσπάθεια που κάνουν οι Τούντορ, Σαββίδης και Άρνεσεν για να τον κάνουν ακόμα πιο ισχυρό και ανταγωνιστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε