Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ: Η συγνώμη του Σαββίδη και η… επίσκεψη των οπαδών!

28.04.2014 | 17:08
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης τοποθετήθηκε για τον χαμένο τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του της ομάδας που ταξίδεψε στην Αθήνα και τόνισε πως οι δεσμεύσεις του για τον "δικέφαλο του Βορρά" δεν πρόκειται να αλλάξουν - Περισσότεροι από 100 οπαδοί τα… έψαλαν στους παίκτες του Γεωργιάδη.

Μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ έστειλε μέσω γραπτής του δήλωσης ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άντρας των Θεσσαλονικέων ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ τόνισε πως οι δεσμεύσεις του για το μέλλον του συλλόγου δεν αλλάζουν.

Αναλυτικά:

“Οφείλω μια προσωπική συγγνώμη προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα προς όλους όσους ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου.

Είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε και που δεν γιορτάσαμε την κατάκτηση ενός τίτλου. Είναι σκληρή, ιδιαίτερα επίπονη και ακριβή αυτή η εμπειρία, ωστόσο θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τους φίλους της ομάδας για την υπομονή και για την απόλυτη αφοσίωσή τους, η οποία σίγουρα θα ανταμειφθεί πολλαπλά.

Οι δεσμεύσεις μας προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν.

Ιβάν Σαββίδης”

Να τονίσουμε πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με το κλίμα να μην είναι το… ιδανικό.

Περισσότεροι από 100 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και εξέφρασαν την απογοήτευσή τους τόσο για την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ όσο και για τη βαριά ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα δεν… ξέφυγαν και έπειτα από την έγκαιρη παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας της ΠΑΕ ηρέμησαν τα πνεύματα.

Διαβάστε ακόμα…

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου (VIDEO)

42 συλλήψεις και 10 τραυματίες στα επεισόδια του ΟΑΚΑ

Εκνευρισμένος ο Σαββίδης: “Να μας γίνει μάθημα”

Το πανό των ΠΑΟΚτζήδων! (PHOTOS)

Ο Μπεργκ διέλυσε τον ΠΑΟΚ! Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός

Επεισόδια με φωτοβολίδες και χημικά πριν τον τελικό (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Δείτε όσα έγιναν νωρίτερα έξω από το ΟΑΚΑ αλλά και στις Αφίδνες.

Επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Κολωνάκι (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Εντυπωσιακό το κομβόι με τα πούλμαν του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επιθέσεις με μολότοφ σε πούλμαν του ΠΑΟΚ

Σε αυτό το σημείο έγινε η καραμπόλα των 4 λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ – Δείτε ΦΩΤΟ

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version