Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

ΠΑΟΚ και… είσαι μια χαρά! “Πάτησε” τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Καμία δυσκολία δε συνάντησε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, στη Ν. Σμύρνη. Ο Δικέφαλος -παρουσία οπαδών του- επικράτησε 0-2, πήρε το τρίποντο και είδε… τους “κυανέρυθρους” πώς λειτουργούν χωρίς τον αποκλεισμένο Μπακασέτα, λίγες ημέρες πριν από τη μεταξύ τους μάχη στην Τούμπα.

To live του αγώνα.

Η απουσία του Μπακασέτα, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι δεν θα είναι στην αποστολή στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ολοφάνερη. Ο Πανιώνιος μπροστά… υπέφερε και προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να παίξει με αντεπιθέσεις.

Η πρώτη ευκαιρία τον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 2′, όταν ο Λέοβατς έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αθανασιάδης πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!
Στο 15′ ο Μακ γύρισε στον Πέλκα, ο οποίος έκανε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Διούδης μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Κλάους έφτασε κοντά στο γκολ για δεύτερη φορά στο 23′. Τότε, ο Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Διούδης απέκρουσε την μπάλα!

Η τρίτη ευκαιρία του αρχηγού του ΠΑΟΚ ήταν και… φαρμακερή! Στο 27′ ο Κίτσιου έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Οικονόμου να διώξει την μπάλα και με βολέ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Δικέφαλο να έχει τον πρώτο λόγο, όπως δηλαδή συνεχίστηκε η ροή και στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προσπάθησε να… ξεμπλοκάρει ο Πανιώνιος, αλλά δεν τα κατάφερε!

Στο 65′ ο Μασούρας έκλεψε την μπάλα από τον Τζαβέλλα, γύρισε στον Καραμάνο, αλλά πρόλαβε ο Μαλέζας κι έβαλε την κόντρα, ενώ στο… βρόντο πήγε και η ευκαιρία στο 69′, όταν ο Χαλκιαδάκης επιχείρησε το μακρινό σουτ, αλλά Γλύκος έπεσε στην αριστερή γωνία του κι έδιωξε.

Στο 74′ ο Μπερμπάτοφ στη θέση του Πέλκα επέστρεψε έπειτα από περίπου τρεις μήνες απουσίας στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και τρία λεπτά μετά έγινε το 0-2. Στο 77′ με ατομική ενέργεια ο Μακ απέφυγε τον Ρισβάνη και με πλασέ σκόραρε…
Ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι στο 88′ όταν ο Χατζηησαΐας ανέτρεψε τον Καθάριο. Ωστόσο, ο Οικονόμου που το εκτέλεσε δεν βρήκε στόχο και στο 92′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πανιώνιος: Διούδης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Τασουλής, Κόρμπος (Καθάριος 75′), Σιώπης, Χαλκιαδάκης (Βιγιάλμπα 84′), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (Μπαργκάν 46′), Μασούρας

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς (Χατζηισαΐας 87′), Τζαβέλλας, Λέοβατς (Σκόνδρας 81′), Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (Μπερμπάτοφ 74′), Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε