Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Καραμπάγκ: Ήττα – σοκ για τον “Δικέφαλο του Βορρά”!

04.11.2016 | 06:12
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δυσκολεύει αφάνταστα το έργο του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους «32» του Europa League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε στην Τούμπα από την Καραμπάγκ με 1-0, για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες από τους Αζέρους, και με 4 βαθμούς μετά από 4 παιχνίδια στον 10ο όμιλο θα πρέπει να πάρει βαθμούς και στα δύο ματς που ακολουθούν (Φιορεντίνα, Σλόβαν Λίμπερετς) για να ελπίζει. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μίτσελ στο 69΄.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς, μετά τη νέα ήττα από την άσημη Καραμπάγκ, η οποία είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Λίγες μέρες μετά το νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν μία κάκιστη εικόνα και γνώρισαν δίκαια την ήττα.

Ο αγώνας:

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα 30 λεπτά, αλλά δεν έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις στην εστία των Αζέρων. Στο 22′ ο Μυστακίδης σούταρε από τη δεξιά γωνία έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Σέχιτς να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Αμέσως μετά στο 23′ ο Ροντρίγκεζ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξια, ο Τζαβέλλας με τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι τη μπάλλα πέρασε παράλληλα με την εστία και κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να παρέμβει στην πορεία της και να τη σπρώξει προς τα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όντας ισόπαλες 0-0.

Στο 58′ ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Αθανασιάδη, ωστόσο εκείνος σούταρε εντελώς άστοχα. Το σχεδόν κουραστικό και σε πολλές περιπτώσεις προβλέψιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σιγά σιγά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να γίνονται απειλητικοί. Στο 69′ ο νεοεισελθών Μίτσελ, μάλιστα, με μια βολίδα παραβίασε την εστία του Γλύκου κι έβαλε τους Αζέρους μπροστά στο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση μέχρι το τέλος του αγώνα, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο 84′,  όταν από σέντρα του Λέοβατς ο Περέϊρα έπιασε το δυνατό σουτ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σεχιτς. Στα εναπομείναντα λεπτά, πιο κοντά στο γκολ έφτασε η Καραμπάγκ, με τον Γλύκο να κρατάει το 0-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ (81′ Σάκχοφ) Κάνιας, Μπίσεσβαρ (73′ Τιάμ), Ροντρίγκες, Μυστακίδης (61′ Περέϊρα) και Αθανασιάδης.

 Γκαραμπάγκ: Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Χουσείνοφ, Σαντίκοφ, Αγκόλι, Αμιργκουλίεφ (64′ Μίτσελ), Γκαράγιεφ, Αλμέιδα, Κιντάνα, Μουάρεμ (88′ Ισμαήλοφ)και Εντλόβου (76′ Ρεϊνάλντο).

Η βαθμολογία σε 4 αγώνες

1. Φιορεντίνα 10 (11-2)
2. Καραμπάγκ 7 (6-7)
3. ΠΑΟΚ 4 (2-4)
4. Λίμπερετς 1 (4-10)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (24/11)

Λίμπερετς-Καραμπάγκ (20:00)
Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ (20:00)

Η μεθεπόμενη (6η) αγωνιστική (8/12)

ΠΑΟΚ – Λίμπερετς
Καραμπάγκ – Φιορεντίνα

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version