Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Καραμπάγκ: Οι “εκλεκτοί” του Ίβιτς

ΦΩΤΟ paokfc.gr
ΦΩΤΟ paokfc.gr

Με μια προπόνηση στο γήπεδο της Ν. Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τη Καραμπάγκ για το Europa League.

Κανονικά στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς τέθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος -μετά τον τραυματισμό του- για το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν αφιερωμένη στην τακτική μέσα από ασκήσεις ειδικού σκοπού, ενώ στο τέλος οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην αντιμετώπιση και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε αποστολή 19 παικτών, και είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς , Μαλεζάς , Κίτσιου , Μάτος , Τζαβέλλας , Βαρέλα , Κρέσπο , Χαρίσης , Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Τιάμ , Μυστακίδης , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Περέιρα .

Σε αντίθεση με τις άλλες φορές, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θ’ αποσυρθούν το βράδυ της Τετάρτης (02.11) στο ξενοδοχείο και θα συγκεντρωθούν στο Μακεδονία Palace το πρωί της Πέμπτης (03.11).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε